Wespen bestrijding

Uw lokale houtworm en wespen bestrijder in omgeving Haarlem! Last van een wespen of hoornaars nest? contact ons snel! binnen 24 uur bestreden!

Prijzen

De prijzen variëren tussen een hoog of laag nest. Voor lage wespennesten waar wij bij kunnen zonder lans, ladder of stijger te gebruiken zijn de kosten in een straal van 20 km rondom Haarlem € 95,00 inclusief btw en garantie. Voor een hoog nest is dit €105,00. 

wespennest in boom.

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat de overwinterde wespen en hoornaars koninginnen weer beginnen met het maken van nesten. Ondervindt u overlast van een wespennest en wilt u er graag vanaf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij lokaliseren de ingang van het nest en brengen daar onder druk een speciaal gifpoeder aan. De wespen nemen dit poeder mee onder hun pootjes het nest in, waardoor het gehele nest binnen 48 uur sterft. Sommigen mensen vinden dit misschien zielig, maar in Nederland zijn wespen talrijk en geen beschermde diersoort. Als u geen last heeft van een nest, kunt u er ook voor kiezen om het te laten zitten. Houd er echter rekening mee dat tegen het einde van de zomer het nest kan uitgroeien tot wel 5000 wespen.

wespenbestrijder in actie.